De Boer Transport Tijnje B.V.

Tel: +31(0)513-571429

Fax: +31(0)513-571743

Transport

De Boer Transport heeft een zeer gevarieerd wagenpark, hierdoor kunnen wij een groot scala van vervoersactiviteiten verzorgen, zowel nationaal transport als internationaal transport.

  • Thermo-opleggers: voor gekoeld of verwarmd vervoer.
  • Mega opleggers: voor volume transport > 100 m3
  • Opleggers met dubbele laadvloeren voor licht volumineus transport
  • Opleggers met hef- en schuifdak: voor belading met kraan en afwijkend hoogte transport.
  • ADR uitrusting voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Op het gebied van nationaal transport heeft De Boer Transport zich de laatste jaren gespecialiseerd in het vervoer van staalconstructies, in het bijzonder voor de Olie- en gasindustrie.
Zowel de medewerkers als het materieel van De Boer Transport is volledig uitgerust om aan de zeer hoge eisen te voldoen die aan dit werk worden gesteld.

Internationaal gezien heeft De Boer Transport naam en faam opgebouwd in Scandinavië, in het bijzonder naar Denemarken en Zweden. De strategische ligging van ons bedrijf aan de A7 in Noord Nederland biedt een uitstekende positie om het vervoer voor deze landen te verzorgen De Boer Transport heeft gedurende 20 jaar een dekkend distributie netwerk opgebouwd. Voor een groot aantal opdrachtgevers verzorgen wij 52 weken per jaar transporten naar Scandinavië, waarbij in Zuid-Zweden en Denemarken een levertijd binnen 48 uur gegarandeerd wordt.